Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is de nieuwste trend in de wereld van webdesign. Een website die responsive kijkt naar de grootte van het scherm waarop jij de website bekijkt en past daarop het ontwerp aan. Je krijgt dus altijd een optimale gebruikerservaring. Doelbewust online marketing heeft 16 jaar ervaring in webdesign en online marketing. In Veenendaal gevestigd aan de smalle zijde werken wij met een team van specialisten.

Niet alleen een mooi webdesign!

Natuurlijk wilt u een mooi en trendy responsive webdesign voorzien van de nieuwste technieken. Echter moet een website vaak inleveren op conversie, doordat er teveel aandacht aan het ontwerp wordt gespendeerd. Een website kan immers nog zo mooi zijn, maar als u geen klanten haalt uit uw website ontgaat de website zijn doel. Wij bij Doelbewust Online Marketing zijn hier altijd mee bezig. Een website is ten slotte uw online visitekaartje waar u uw leads binnen haalt.

Een converterend responsive webdesign

Drie speerpunten zijn belangrijk voor het realiseren van uw nieuwe website: Een modern webdesign, een vindbare website en een website die converteert. Een converterende website krijgt u doordat er nagedacht is over zaken als: uw doelgroep, uw huisstijl, een gebruiksvriendelijke navigatie, duidelijke call-to-actions (acties in uw website), een rustige uitstraling, fijn leesbare en goed opgebouwde teksten, doordacht beeldmateriaal, en veel andere factoren. Ons team heeft voor al deze onderdelen specialisten. Dit zorgt voor een website die werkt!

Een vindbare website

Wij weten wat zoekmachines zoals Google willen zien in een website. Een website die goed in elkaar zit scoort hoog in de rankings. Met onze uitgebreide kennis weten wij exact wat we moeten doen om uw website hoog in Google te krijgen. Wij passen zoekmachine optimalisatie toe op al onze websites. Voor vele klanten hebben we reeds bewezen dat we dit kunnen. maak een afspraak en laat u overtuigen! Wij zetten graag ook uw website op de 1e plek in Google.

Het beste responsive webdesign

Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Van te voren doen we graag een gratis online marketing onderzoek. Zo brengen we voor u relevante zoektermen, zoekvolume, uw concurrenten en uw doelgroep in kaart. Kom voor een kop koffie en een inspirerend gesprek naar Veenendaal. Samen gaan we met u kijken naar een responsive webdesign wat perfect converteerd.

Maak een afspraak

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading