Social media

Met sociale media vergroot u uw zichtbaarheid en betrokkenheid bij uw prospects en klanten. Facebook heeft meer dan 1 miljard geregistreerde gebruikers en zo'n 9 miljoen leden in Nederland. Twitter heeft in Nederland zo'n 2 miljoen actieve leden. Het bereiken van deze grote doelgroepen is de uitdaging! Wij helpen u hier graag bij.

Nieuwe kansen met het nieuwe internet.

Het internet anno nu is niet meer slechts een kwestie van zenden. Met sociale media kunt u zenden en ontvangen. Kanalen als Facebook, Twitter, Youtube en Linkedin bieden nieuwe kansen. Door u actief te bewegen op sociale media kunt u uw boodschap via nieuwe interactieve kanalen naar buiten brengen. Daarnaast helpt het actief gebruik van sociale media ook uw vindbaarheid in Google. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Maar hoe zet u sociale media effectief in? Hoe zorgt u ervoor dat uw geïnvesteerde terugverdiend wordt?

Return on investment van sociale media?

Sociale media actief betrekken bij uw online marketing strategie is een slimme zet. Maar het is belangrijk dat dit ook doordacht en met de juiste doelen gebeurt. U wilt er immers ook rendement uit halen. Vandaar dat het belangrijk is om uzelf de juiste vragen te stellen voordat u begint. Bijvoorbeeld: Wat wilt bereiken? Wat voor berichten gaat u wel of niet plaatsen? Hoe gaat u om met (eventuele negatieve) reacties op sociale media? Wat mag wel en niet geplaatst worden door uw medewerkers? Allemaal vragen waar we u graag bij helpen!

Adverteren op sociale media

Sociale media als Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube bieden allemaal een optie om te adverteren. Dit kan natuurlijk heel eenvoudig via remarketing. Maar er zijn meer mogelijkheden om te adverteren via sociale media. Wij helpen u graag bij het neerzetten van een doelgerichte sociale media campagne.

Meer weten over sociale media?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sociale media? Mail ons op info@doelbewust.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading