Website conversie verhogen

Uw website conversie verhogen zorgt voor meer leads. Gemiddeld 97% van de bezoekers van een website gaan niet over tot een actie. Deze verlaten uw website weer. Door uw website te optimaliseren verhoogt u het resultaat uit uw website. Hiermee wordt het ook interessanter om te investeren in online marketing.

U heeft zeven seconde de tijd!

Binnen zeven seconde bepaalt een bezoeker van uw website of hij goed zit of verder gaat zoeken. In die zeven seconde probeert een website bezoeker onbewust antwoord te krijgen op een aantal vragen. Vragen waar onder andere antwoord op gezocht wordt zijn: Wat als uw aanbod? Waar bent u uniek in? In welk segment zit u? Binnen die paar seconde wilt u communiceren waar u voor staat en wat u te bieden heeft.

Trek uw websitebezoekers in uw verhaal

Stel dat u een lange tekst achterelkaar op een vel papier zet. Hoeveel mensen gaan dit lezen? De presentatie van uw verhaal is cruciaal om er voor te zorgen dat deze ook gelezen wordt. Dit door het gebruik van afbeeldingen, titels, quotes, grafieken en andere opvallende elementen. De opbouw van uw content is dus cruciaal. Natuurlijk is wat u vertelt belangrijk. Maar de presentatie is nog belangrijker.

Spoor bezoekers aan tot actie: Call to action

Alleen een contact pagina in uw website is niet afdoende om uw bezoeker aan te sporen tot actie. Het aantal reacties neemt enorm toe als u uw website voorziet van duidelijke call to actions. Een call to action is een actie die u vraagt van uw websitebezoeker. Als u teveel acties vraagt dan kan dit leiden tot keuzestress. En keuzestress lijdt vaak tot afhaken. Behandel uw website bezoekers alsof ze lui zijn. Zorg voor duidelijke onderscheidende acties. Maak het uw bezoekers zo makkelijk mogelijk.

De psychologie van een goede website
Beïnvloed het kijk en klikgedrag

Allemaal best-practices tonen aan wat goed en niet goed werkt op een website. Hoe het kijk en klikgedrag van een bezoeker beïnvloed kan worden. Wij investeren doorlopend veel tijd in de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken over website conversie optimalisatie. Deze zetten we graag in om uw website ook een hoger rendement te geven.

Meer weten over website conversie verhogen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen om de conversie van uw website te vergroten? Mail ons op info@doelbewust.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading