Remarketing

De online marketing techniek remarketing noemt men ook wel retargeting. Dit is techniek waarmee u voor een zeer geringe investering uw verkopen en het aantal leads enorm stimuleert. Gemiddeld gaat slechts 2% van uw bezoekers over tot een actie. Bijvoorbeeld door u te bellen, een formulier in te vullen of een aankoop te doen. Uit onderzoek blijkt dat remarketing 70% meer kans op verkoop geeft.

Wat is remarketing?

Mensen maken vaak niet direct een beslissing op het internet. Ze zijn in de oriëntatie fase. Met remarketing doen we het volgende: Zodra mensen op uw website geweest zijn plaatsen we een cookie. Vervolgens kunnen we mensen op het internet volgen. In een juiste dosering worden zeer herkenbare banners getoond. De kracht van de herhaling wordt toegepast. Zodra mensen wel in de beslissingsfase zitten is er een veel grotere kans dat ze u kiezen i.p.v. uw concurrent.

Op 98% van de websites in de wereld waar banners op staan, kunt u ook op komen te staan.

Voor remarketing gebruiken wij een zeer geavanceerd programma. U komt hiermee op 98% van de websites te staan welke banners op hun website hebben. Ook netwerken als die van Facebook, Google en Microsoft zijn aangesloten. Zo bent u bijvoorbeeld ook zichtbaar in Skype of op de tijdlijn van iemand zijn of haar Facebook.

Meer weten over remarkting?

Wil je weten wat wij voor u kan betekenen op het gebied van remarketing? Mail ons op info@doelbewust.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading