Google AdWords

Het advertentieprogramma van Google heet Google AdWords. Hiermee komt u direct bovenaan in Google. Heel gericht op o.a. zoekwoorden en regio wordt uw bedrijf getoond. Hiermee genereert u meer relevante bezoekers naar uw website.

Wij zijn officieel Google Partner en Google Certified

Google AdWords is een complex systeem. Onkundig gebruik zorgt ervoor dat u heel snel door uw budget heen bent, zonder relevante bezoekers op uw website te krijgen. Wij zijn officieel Google Partner en Google Certified. Onze AdWords specialisten weten perfect hoe AdWords werkt. Daarnaast hebben we de marketingkennis in huis om ons in te leven in uw branche en business. Zo weten we hoe we uw doelgroep moeten aanspreken.

Hoe werkt Google AdWords?

We sturen heel gericht verkeer naar uw website op o.a. zoekwoorden en regio. AdWords werkt volgens het veilingsprincipe: De markt bepaalt wat een klik kost. Tevens zit er een kwaliteitscore systeem in: Hoe beter de kwaliteit per zoekwoord, hoe goedkoper de klik en hoger uw positie. Kortingen lopen op tot 30% maar de boete tot honderden procenten. Het is dus belangrijk dat een specialist aan de slag gaat met uw AdWords campagne. Voor de kwaliteitscore kijkt Google ook of uw website in lijn is met uw campagne. Vandaar dat wij ook kijken naar uw website en deze, samen met u, steeds verder aanscherpen.

AdWords testcase?

Wilt u ontdekken wat AdWords voor uw bedrijf kan betekenen? Probeer AdWords met een testcase van drie maanden. Tijdens deze periode optimaliseren we continu uw campagne. Tevens gaan we samen aan de slag met het verbeteren van uw website voor het verhogen van uw conversie. Alles wordt bijgehouden met statistieken software, zo meten we het resultaat uit uw AdWords campagne. Na de periode van drie maanden evalueren we het resultaat.

Meer weten over Google AdWords?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords? Mail ons op info@doelbewust.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading