Een doelbewuste website

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Voor het verkrijgen van leads is het belangrijk dat deze een modern webdesign heeft, hoog in Google komt en bezoekers aanzet tot actie. Natuurlijk zorgen we voor een gebruiksvriendelijk website beheersysteem (CMS) waarmee u zelf je website kunt aanpassen. In het kort: Wij realiseren uw doelbewuste website!

Conversie gericht ontwerp

Een mooi ontwerp welke aansluit bij uw doelgroep is belangrijk. Echter is het nog belangrijker dat uw website aanzet tot actie. Dit noemt men een converterende website. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe uw website bezoekers optimaal aanzet tot actie. We beïnvloeden het kijk en klikgedrag van de bezoekers. Alles is gefocust op het maximaliseren van het resultaat!

Responsive webdesign

Een responsive webdesign betekent dat uw website geoptimaliseerd is voor goede weergave op alle verschillende media. Zo werkt uw website perfect op een ipad/tablet. Wordt de website op een mobiel geopend dan wordt een speciale mobiele variant van uw website vertoond. Met een responsive website hebben uw bezoekers altijd de beste ervaring. Wat is responsive webdesign?

Online marketing

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Na het realiseren van uw website, willen we u actief ondersteunen met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten!

Meer weten over websites?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met het maken van een website? Mail ons op info@doelbewust.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Offerte aanvragen

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

T. 0318 - 700 612
M. info@doelbewust.nl

Naam

Emailadres / telefoonnummer

Uw vraag

loading

Wilt u kennis maken met Doelbewust?

Vul het formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. Gegarandeerd inspirerend en informatief!

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw bericht

loading